Setup Menus in Admin Panel

Contact for queries :
coaching@richa-chandra.com
  banner1

Control your inner power

Control your inner power

Visste du at mange stress og helse relaterte problemer kommer fra undertrykkelse av våre følelser og emosjoner?

Lær å bruke sine emosjoner på sunt og morsomt måte!

Hva lærer du?

På kurset skal du lærer å kontrollerer sinne og irritasjon så kan du bruke den energien til noe positivt og nyttig, uttrykke følelser og ikke ha skyldfølelse.

Effekten:

Det medfører bedre helse, du blir sunnere, gladere og det er lettere å være mer positiv. Ved å finne balanse, kan du letter kontrollere dine reaksjoner og respondere roligere på irriterende situasjoner eller personer. Du sette fri din kreativitet, finne ny inspirasjon og problemløsning får en ny mening.

Hva vil det si for deg?

Du kan få bedere selvtillit, akseptere deg selv og dermed finne indre ro. Siden du blir en bedre versjon av deg selv, kan du lettere ta utfordringer på strak arm.

Bedre selvtillit gir deg muligheten til å øke ditt sosiale nettverk og livet blir litt lysere og lettere. Dette er kanskje store ord og mye å lære på en time tenker du!

Det er derfor vi har delt hele kurset i flere moduler. En for hver følelse vi skal jobbe med, dette for at kursdeltakerne selv skal kunne bestemme hvilket kurs de ønsker å ta eller har behov for. 

1. Frykt – der vi går enda dypere i å få kontroll på kontrollerbare situasjoner, tanker og ikke minst følelser.
Koster 350 NOK pr person.

2. Angst – der vi bruker flere puste teknikker for å bli kvitt forankringer som trigger angst.
Koster 350 NOK pr person

3. Depresjoner som skaper isolasjon og ensomhet blir mer og mer vanlig for folk. I stedet for medisiner burde alle lære seg teknikker for bearbeide det. Koster 350 NOK pr person

4. Kjærlighet er noe vi alle fortjener å oppleve, men overraskende nok er det få som ha faste kjærlige forhold i sitt liv. Vi har ikke blitt lært opp til å investere tid og energi i forhold som kan ganrantere oss kjærlighet. Ubetinget kjærlig. Det gjelder ikke bare i forhold til andre mennesker men også oss selv.
Koster 350 NOK pr person

5. Glede kan vi oppleve utbetinget og hele tiden. Det er ikke reservert til bare noen få. Alle burde ha en følelse av glede og latter hverdag. Hvordan trigge det og hente det frem når vi mest trenger det?  Med noen enkle meditasjonteknikker, endring av fysiologien og triggere kan hvem som helt oppnå det når som helst.
Koster 350 NOK pr person

(Total av 1750 NOK)

Ved kjøp av alle modulene: 1250 NOK per person.

Hver modul varer 60-90 min og er uavhening av hverandre. Det er viktig at du kan ta den du har behov for akkurat nå. Oppsettet på workshopene kan være like men dansene, teknikkene og innholdet varierer.

sdr

Hvordan?

Du har kanskje hørt at våre følelser og tanker ligger i det fysiske feltet så det er der vi trenger å jobbe.

Riktige bevegelser kan utgi riktige følelser som igjen setter i gang riktige tanker. Og sirkelen er i gang.

 

Meld deg på her!

 

Dette er et kurs som blir holdt i regi av Indian Rhythms.La oss ta en kaffe og finne ut hvilken
coaching som passer best for deg!


Send meg mail: coaching@richa-chandra.com

Eller ring :40214885

About WPLMS

WPLMS is the most popular Education WordPress theme. With over 12000 customers and several startups successfully running their businesses on WPLMS, it is the most powerful solution for Education websites right now.

Who’s Online

There are no users currently online
top
© 2016 Richa Coaching . All Rights Reserved.| Developed by Wordpressboss